Начало »  Медицина / Козметика »  Други
АПИХЕРБА "КОТЕШКИ НОКЪТ" 100 МЛ. . . ...
Цена: 7.90 лв.
Котешки нокът е растение, произхождащо от тропическите гори на Перу. Растението Uncaria tomentosa се вие по дърветата, достигайки до 30 метра дължина. По него растат шипове със завита форма като нокти, от където идва и името Котешки нокът. Изсушената кора на растението се използва с лечебна цел.
Котешки нокът се използва като мощен имуностимулант. Алкалоидите са негови активни съставки, които представляват химически съединения, които се разделят на: ТОА , които въздействат върху нервната система (периферната и централната), и ПОА , които действат върху имунитета!
Противовъзпалителни те свойства на Котешкия нокът го правят ефективно средство при артрит, тъй като блокира производството на простагландин в организма, който е главният възпалителен фактор. Проведени проучвания сочат, че болките при ставен артрит и ревматоиден артрит, значително намаляват при прием на продукти, съдържащи котешки нокът.
Допринася за противодействието на организма срещу свободните радикали и токсични вещества. Подобрява обмяната на веществата.
Съдържа: Eтанолов екстракт от кора на котешки нокът (Uncaria Tomentosa) в билков пчелен мед.
ПОРЪЧАЙ В HTTP://BIOSHOPZDRAVE.COM и си осигури БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА СОФИЯ!!!
БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА ЗА СОФИЯ включва АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ РАЙОНИ НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА, ВСИЧКИ КМЕТСТВА КЪМ СТОЛИЧНА ОБЩИНА ПЛЮС ГРАД БОЖУРИЩЕ. ЗА останалата част от страната доставката се извършва според НАЙ-ИЗГОДНАТА ОФЕРТА до населеното място ПОСОЧЕНО ОТ КЛИЕНТА!!!
За контакти с подателя на обявата:
Име: http://bioshopzdrave.com
Адрес:
Телефон: 0886717526
WEB: http://bioshopzdrave.com
Последно активен: 18.07.2017 17:52
Детайли за обявата:
Номер на обявата: 436460
Публикувана на: 05.07.2017 19:49
Валидна до: 03.10.2017
Регион:  Цялата страна
Прочетена: 107
Цена: 0.00 лв.
Обяви за работа Jooble | Заеми и финансиране | Домашни любимци | Автомобили | Имоти | Почивки и екскурзии | За контакти
Copyright (©) 2008 - 2017 ZELE.bg All rights reserved
Зеле.бг не носи отговорност за съдържанието на обявите или за нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани в сайта обяви.
Обявите се публикуват директно от потребителите и автоматична проверка на съдържанието им е невъзможнa.
За всички нередности или некоректни обяви на сайта моля, сигнализирайте тук!